OZNANILA ŽUPNIJE

29. NAVADNA NEDELJA

MISIJONSKA NEDELJAMarijin mesec Rožnega venca

Smo v mesecu oktobru – v Marijinem mesecu rožnega venca. Vabljeni, da v času odpovedanih svetih maš molite rožni venec doma v družinskem krogu.

 


Dar za Mivo

Končujemo z akcijo zbiranjem darov za MIVO. Od Krištofove nedelje do sedaj ste darovali  1.300 EUR. Denar bo v tednu pred nami nakazan v misijonsko središče Slovenije. Bog povrni vašo velikodušnost za nakup prevoznih sredstev za naše slovenske misijonarje.

 


Dar vernikov ob misijonski nedelji

Nedavni vladni preventivni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa so krepko posegli v življenje slovenske cerkve. Do nadaljnjega so vse svete maše v »rdečih« regijah prepovedane. V tem oziru se obračamo na vas glede nabirke za misijone, ki bo po vsem svetu potekala na Misijonsko nedeljo 18. oktobra. Vabljeni, da ob misijonski nedelji namesto daru ob nedeljski nabirki, DARUJETE na transakcijski račun Misijonskega središča Slovenije:

TRR: SI56 0201 4005 1368 933

namen nakazila: Misijonska nedelja 2020

koda namena: CHAR

referenca: 249807

Misijonsko središče Slovenije

Kristanova 1

1000 Ljubljana

Darove lahko prinesete tudi v župnijsko pisarno in jih bomo nakazali na ta račun. Misijonsko središče Slovenije vam želi predvsem zdravja, v teh težkih časih pa tudi obilo veselja in misijonskega zagona.

 


CEPLJENJE PROTI GRIPI

CEPLJENJE PROTI GRIPI  bo v soboto, 7. 11. 2020, od 8. ure dalje v zdravstvenem domu v Račah.

Za cepljenje je nujno  predhodno naročilo po telefonu Župnijski Karitas 030 643 233 (ga. Sonja) Biti morate zdravi in predložiti kartico zdravstvenega zavarovanja. Obvezna je uporaba maske.

Vsi, ki ste se že prijavili, boste obveščeni o natančnem času cepljenja zaradi ukrepov, ki so nujni za preprečevanje okužbe z virusom covid-19.

Sonja Majal, župnijska karitas Rače


 

ARHIV